Steun Oekraïne en boek een Return On Society workshop

Door Hannah Bonset op 22 mrt, 2022

Onze naam is onze missie. Daarom bieden we tijdelijk onze Return On Society workshop aan voor €4.950 en doneren de volledige opbrengst aan Oekraïne.

“We hebben allemaal te maken met de grote uitdagingen van deze tijd, dus moeten we er allemaal wat aan doen.”

 

Werk aan een betere wereld met jouw merk

Je merk centraal zetten in een positieve bijdrage aan een relevant maatschappelijk- of milieuprobleem, dat is Return On Society. Vanuit de core business van jouw bedrijf verbinden we purpose aan concrete acties met impact. Daarmee gaan we nog een stapje verder, door jou als merk ook echt iets goeds te laten doen. We zorgen dat je bijdraagt aan een betere wereld én de merkwaarde van je organisatie versterkt. Win-win-win, noemen we dat. 

 

De Return On Society workshop

Tijdens deze strategische, creatieve sessie breng in je in een halve dag in kaart hoe je jouw merk of bedrijf kunt inzetten voor een betere wereld. Samen met onze strategen ontdek je wat jij concreet kunt doen, en waar opportunities liggen. Zo behaal je niet alleen financieel rendement, maar nog veel belangrijker: sociaal rendement. De volgende onderdelen komen aan bod:

 

  • Impactscan: waar sta je nu als merk en waar liggen kansen?
  • Inspiratie & learnings
  • Brainstorm eigen Return On Society
  • Outtakes en acties

 

Samen met jouw team maken we de beweging van urgentie naar actie, van toekomst naar nu en van purpose naar practice. Na afloop ontvang je van ons concrete inzichten en ideeën waarmee je direct aan de slag kunt om maatschappelijke impact te maken met jouw merk.

 

 

* De volledige opbrengst doneren we aan United Nations (UNHCR): UNHCR is ter plaatse en schaalt capaciteit en noodhulp op in Oekraïne en de buurlanden. Ze zorgen voor noodopvang, noodhulpgoederen en gezondheidszorg.

 

Categorie: return-on-society

Tags:

Geen reacties

Geef een reactie


Contact
Ons