Branding a Better World –  impactbranding

Wie we zijn

Branding A Better World is een impact bureau met een missie: bouwen aan merken die een bijdrage willen leveren aan een betere wereld.

 

Wij geloven namelijk dat merken die relevant willen blijven ook horen na te denken over hun rol in de wereld en zich kunnen inzetten voor iets wat werkelijk van betekenis is. Misschien is jouw merk daar al heel ver in. Of je bent er net mee begonnen. In beide gevallen helpen wij je groeien. Want wij maken duurzame merken groter, en grote merken duurzaam.

 

Hoe zet jij je maatschappelijke betrokkenheid om in concrete acties? Dit is precies waar Branding A Better World om de hoek komt kijken. Al sinds 2010 helpen wij merken bij het nemen van hun maatschappelijke rol, op een manier die perfect bij het merk past en geloofwaardig is. En die meer oplevert dan alleen mooie cijfers. Voor iedereen.

 

Zo wordt de oplossing die je inzet de campagne voor je merk. Vandaar ons credo: The solution is the campaign.

Steven Sariman
Social Strateeg

Nasser Al Kamouchi
Marketing Strateeg

Kevin de Groot
Designer

Reinier Landstra
Art Director

Elif Algu
Branding Strateeg

Serge de Sousa
Marketing Strateeg

Wesley van Delft
SEO Specialist

David van Pelt
SEA Specialist

Dieuwertje Rijlaarsdam
Content Strateeg

Juliske Hummel
Merkstrateeg

Dieuwke van der Wal
Copywriter

Wat we doen

We creëren als creative impact agency concrete oplossingen, inspirerende acties en verhalen die niet alleen een merk versterken, maar ook een positieve impact hebben. Op de samenleving, leefomgeving, medewerkers en ja natuurlijk, ook op de business. Vervolgens zorgen we dat die oplossing ook de aandacht en zichtbaarheid krijgt die het verdient: de oplossing wordt zo de campagne.

Hoe we dat doen

Met onze bewezen Return To Society methodiek werken we samen met onze klanten en brengen we goede, impactvolle initiatieven tot leven. Klein of groot, eenmalig of langdurig.

 

Vaak begint het met de wens voor een Corporate Responsibility, Sustainable Business- of Purpose Driven Marketing strategie. Prima, wij maken het concreet. Soms ligt er misschien al een geweldig initiatief. Top! Dan hoeven we alleen nog maar te zorgen dat niemand er meer omheen kan.

 

Nieuwsgierig wat jouw Return To Society© kan zijn?  Kom langs. We vertellen je graag meer.


Contact
Ons