News update!

Branding A Better World gaat samen met Whello

Heel mooi nieuws: Marketingbureau Whello en Branding A Better World gaan samen verder. Onze missie blijft hetzelfde: duurzame merken groter maken en grote merken duurzamer. Samen met Whello komen we hier nog verder mee.

Foto met Whello en Branding a Better World

Samenwerken

Met Whello

Bij Branding A Better World focussen we op het vertellen van jouw juiste merkverhaal. Waar en hoe maak jij impact? En wat is de rol van jouw merk in deze wereld? De manier waarop jij je steentje bijdraagt, is belangrijk om naar buiten uit te dragen. De samensmelting tussen Branding a Better World en Whello zorgt ervoor dat dat op een goede manier gebeurt. Onder andere door datagedreven campagnes.

Whello laat al jaren mooie merken groeien. Ze zijn gespecialiseerd in digitale marketing. Met meerdere specialistenteams zetten ze converterende campagnes op. Op basis van data optimaliseren ze vervolgens de campagnes.

Whello staat voor Why en Hello. De Hello voegen we door deze samensmelting toe aan de sterke Why waaruit wij ook werken. Whello heeft inmiddels ongeveer 40 specialisten in dienst, vanuit de Amsterdamse Houthavens. De slogan “wij laten mooie merken groeien” willen ze specifieker maken door zich nog meer te richten op impactvolle merken. Dat past natuurlijk goed bij Branding A Better World.

Online marketingbureau

Whello

Branding a Better World & Whello

“Een goed verhaal zorgt ook voor betere performance van campagnes.”

De match tussen

Branding a Better World & Whello

“Naast het feit dat Whello graag wil investeren in impactvolle merken zie ik ook de match in de diversiteit die het bureau heeft. Veel bedrijven praten over duurzaamheid en diversiteit, maar er zijn er maar weinig die hier ook echt naar handelen. Bij Whello is dat het geval.” Practice what you preach zit in deze samenwerking dus wel goed.

“Een goed verhaal neerzetten zorgt ook voor betere performance van campagnes. Juist daarom zijn we ervan overtuigd dat dit samengaan onze bedrijven en onze klanten veel zal bieden.” Aldus Serge de Sousa, co-founder van Whello.

hoe wil jij je merk versterken?(Vereist)

People Planet Profit.
People Planet Profit.
People Planet Profit.