Branding A Better World lanceert campagne ‘Toekomstvastwaarde’ voor Heijmans

Door Hannah Bonset op 17 nov, 2022

Hoe positioneren we het merk Heijmans als duurzame huisvesting partner en zorgen we dat het de bekendheid krijgt die het verdient? Deze vraag vormde de basis voor de nieuwe campagne “Heijmans geeft huisvesting toekomstvastwaarde”.

Nieuw woord voor duurzaamheid

Heijmans heeft veel kennis en expertise op het gebied van innovatieve duurzaamheid oplossingen, en een breed aanbod als integrale facilitaire dienstverlener. Alleen is niet iedereen daar voldoende van op de hoogte. Om dit kenbaar te maken, bedachten we een paraplu concept waarmee we een heel nieuw begrip voor de duurzame services van Heijmans introduceerden: ’toekomstvastwaarde’. Hiermee lieten we de doelgroep zien dat Heijmans de aangewezen partij is om jouw huisvesting te verduurzamen en deze voor te bereiden op de uitdagingen van de toekomst.

 

“Heijmans geeft huisvesting toekomstvastwaarde”

Welk gebouw Heijmans ook bouwt, renoveert of beheert, ze voegen altijd waarde toe. Voor gebruikers, voor het gebouw én voor de lange duur. Elk campagnemiddel liet daarom zien hoe Heijmans’ duurzame diensten maximale gebruikers- én vastgoedwaarde geven aan een gebouw. Toekomstvastwaarde, noemen wij dat.

Zo toont de campagne hoe Heijmans huisvesting creëert die van nok tot nerf duurzaam is. Circulair gebouwd, CO2-neutraal en energie efficiënt. Huisvesting waar iedereen iets aan heeft. Vandaag en morgen. Dát is huisvesting met toekomstvastwaarde.

 

Over Heijmans

Heijmans is een beursgenoteerde onderneming die activiteiten in vastgoed, bouw & techniek en infra combineert in de werkgebieden Wonen, Werken en Verbinden. Door te sturen op voortdurende kwaliteitsverbetering, innovatie en integraliteit realiseren ze toegevoegde waarde voor hun klanten. Heijmans realiseert projecten voor woonconsumenten, bedrijven en overheden en bouwt samen met hen aan de ruimtelijke contouren van morgen.

 

Meer informatie over de campagne? Bekijk hier de case.

 

Anderen lazen ook

Branding A Better World aan de slag voor nieuw hervulbaar en natuurlijk schoonmaakmiddel SophieGreen

 

Categorie: brand-social-impact

Tags:

Geen reacties

Geef een reactie


Contact
Ons