3 vragen aan… onze stagiairs!

Door Hannah Bonset op 14 dec, 2021

Waarom je stage zou willen lopen bij BABW? Wij vroegen het Mijke en Iris, onze huidige Content Creative stagiaires. Wat vinden zij zo leuk aan stage lopen bij BABW? En hoe ziet een dag op kantoor eruit? Mijke en Iris vertellen het je aan de hand van drie vragen.

Vertel! Waarom stage lopen bij BABW?

Iris:

Waarom niet?! Bij Branding A Better World word je met open armen ontvangen door een gezellig team. Je gaat direct als volwaardig teamlid aan de slag. En dat vertrouwen is fijn! Loop je ergens vast? Dan kun je gerust je vragen stellen en wordt er met liefde met je meegedacht. Je krijgt tijdens je stage van diverse lopende projecten wat mee, waardoor je kennis van verschillende zaken krijgt. Daarnaast is het natuurlijk hartstikke gaaf om bij te kunnen dragen aan een betere wereld.

 

Mijke:

Ik loop stage bij BABW als content creative in het hartje van Amsterdam. Je werkt met een creatief en energiek team, die zich iedere dag weer inzet voor een betere wereld. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en creatieve ideeën worden met open armen ontvangen. Social media is onmisbaar en het beheren van de social accounts behoort tot je dagelijkse activiteiten. Als je houdt van aanpakken, kun je hier zeker veel leren!

 

En hoe ziet zo’n dag bij BABW eruit? 

 

Mijke:

Een dag bij BABW is nooit hetzelfde. Werkzaamheden zijn heel verschillend. Waar ik de ene dag van meeting naar meeting spring om samen met het team te brainstormen over campagne’s, content, perslijsten en PR sta ik een andere dag met mijn camera in de hand te fotograferen en filmen of maak ik een concurrentieanalyse.  

 

Iris:

Daar sluit ik me bij aan! Wel heb ik ook een aantal terugkerende taken. Zo bedenk ik tekst en beeld voor de verschillende kanalen van BABW en de klant Swip Swap, maar ook duik ik wekelijks de analytics in om de resultaten te analyseren. Het is een goede afwisseling tussen lekker creatief bezig zijn en anderzijds zien wat voor effect dit heeft.

 

Wat waren je grootste leermomenten tijdens je stage bij BABW?

 

Iris: 

Dat je als stagiaire óók een mening hebt! Bij BABW wordt er regelmatig gebrainstormd om nieuwe ideeën uit te denken en daarbij wordt ook mijn input gewaardeerd. Daarnaast heeft BABW me laten inzien dat ik meer kan dan ik dacht. Ik werd in het diepe gegooid, maar heb daardoor veel geleerd door het gewoon te doen.

 

Mijke:

Bij BABW wordt er met een serieuze en kritische blik naar je werk gekeken. Iets waar ik aan het begin van mijn stage aan moest wennen. Toch merk ik dat je hier het meeste van leert! Mijn grootste leermoment is dat je alles wat je doet, met een reden doet. Zowel in de vormgeving, maar ook in teksten, opdrachten en beelden. Bedenk wat het doel is van wat je maakt en wat je hiermee wilt bereiken.

 

Ook stage lopen bij BABW? We zoeken nog twee nieuwe stagiairs vanaf februari!

 

Anderen lazen ook

3 vragen aan: Margriet

 

Categorie: brand-social-impact

Tags:

Geen reacties

Geef een reactie


Contact
Ons