Branding a better fashion

MAIUM

Je product kan nog zo innovatief zijn. Als je je onderscheidend vermogen niet goed over de bühne brengt, heeft niemand oog voor je merk. MAIUM vind het tijd om hun slimme regenjassen van gerecycled plastic de aandacht te geven die ze verdienen.

De vraag vanuit hen: Hoe zetten we ons innovatieve merk nog beter op de kaart?

MAIUM

Rainwear designed for movement

Het Amsterdamse modemerk MAIUM snapt niet waarom we nog rondlopen in onpraktische kleding. Het merk heeft een unieke kijk op fashion. Voor MAIUM betekent ‘goed gekleed’ namelijk niet alleen stijlvol, maar ook functioneel en duurzaam. Resultaat is een toffe collectie kleding en accessoires die bestand zijn tegen ons Hollandse weer. Ook als je op de fiets de stad door moet ploeteren.

De MAIUM-regenjassen zijn namelijk niet alleen gemaakt van gerecycled plastic, maar ook voorzien van een slim ontwerp. Dankzij 2 ritsen trek je de voorkant zo over je stuur, waardoor je ook op de fiets droog blijft. There is no such thing as bad weather, only bad clothing.

”Dress as
innovative
as your e-bike”

+ 0 %
aankopen
- 0 %
ad budget
- 0 %
CPC

Aanpak

Nieuwe campagnes met versterkte propositie

Tijdens een creatieve sessie met MAIUM zetten we het merk nog scherper neer. We werken de proposities ‘functioneel’ en ‘fashion’ uit tot een campagne waarbij we de doelgroep op verschillende manieren aanspreken. Daarnaast wordt er een gloednieuwe Spotify-webshop ontwikkeld. 

Conversie

Door het inzetten van een funnel waar we bezoekers die verder in het aankoopproces zijn steeds prikkelen met nieuwe advertenties zijn het aantal aankopen door social campagnes met 566,67% gestegen in 2022 tegenover 2021.

Budget

Om dit te realiseren hebben we de helft van het advertentiebudget besteed in vergelijking met het advertentiebudget van 2022.

Cost per clicks

De kosten per conversie zijn enorm gedaald. In het begin van het jaar €1.841,77 en aan het eind van het jaar €156,70.

+ 0 %
meer aankopen
- 0 %
ad budget
- 0 %
cost per click

Laat je inspireren door

sterke merken

hoe wil jij je merk versterken?(Vereist)

People Planet Profit.
People Planet Profit.
People Planet Profit.