Branding a better skin

Weleda

Bouwen aan een 100% natuurlijk merk als Weleda is net zoals bouwen aan de natuur. Social impact zorgt niet alleen voor een meerwaarde voor het bedrijf, maar ook voor een betere wereld.

De vraag vanuit hen: Hoe maken we mensen bewust van het belang van natuurlijke huidproducten uit de Skinfood-lijn?

“Wat je op
je huid smeert,
moet je kunnen eten”

Weleda

Huidverzorging met de kracht van de natuur

Weleda gelooft sterk in de geneeskrachtige en verzorgende werking van de natuur voor de mens. Het merk wil de toegankelijkheid van natuurlijke verzorgingsproducten vergroten en laten zien waar ze voor staan. Hun missie? De kracht van de natuur via hun producten doorgeven aan de mens. 

Weleda vroeg Branding a Better World te helpen de Skin Food-lijn opnieuw te introduceren op de Nederlandse markt.

Aanpak

Brede impactcampagne ‘Wat eet jouw huid vandaag’


We bedachten de campagne ‘Wat eet jouw huid vandaag?’, waarmee we de Weleda Skin Food-lijn ini het groenteschap leggen. Want dat is tenslotte wat je huid eet. De campagne maakt consumenten zo bewust van het feit dat gezond eten niet alleen geldt voor dat wat je daadwerkelijk eet, maar ook voor wat je op je huid smeert. Wat je op je huid smeert, moet je kunnen eten.

We creëerden een interactieve campagne met o.a. TVC, PR, radio, contentstrategie, video, website, banners, bloggers event, abri, winkelvloer en packaging. Daarnaast realiseerden we social impact door samenwerkingen aan te gaan met WWF & Natuurmonumenten.

Laat je inspireren door

sterke merken

hoe wil jij je merk versterken?(Vereist)

People Planet Profit.
People Planet Profit.
People Planet Profit.