Branding a better health care

BovenIJ ziekenhuis

Onderscheidend vermogen is belangrijk voor iedere organisatie. Ook voor zorgverleners. Het BovenIJ ziekenhuis in Amsterdam-Noord is zich daar enorm bewust van. Het ziekenhuis wil lokaal sterk staan en zet dan ook in op een rebranding met haar 35-jarig bestaan.

De vraag vanuit hen: Hoe laten we onze propositie onder onze verschillende doelgroepen zien?

People

Met persoonlijk en verbindend als belangrijke kernwaarden zet BovenIJ mensen op nummer één.

Planet

Het BovenIJ is verbonden aan de Green Deal Duurzame Zorg 3.0. Hierin staan afspraken rondom het realiseren van 5 duurzame doelen.

Profit

Met de campagnes voor BovenIJ hebben we maatschappelijke verbinding en impact gecreëerd in Amsterdam Noord.

BovenIJ

Lokaal ziekenhuis met verbindende factor

Het BovenIJ ziekenhuis is een lokaal ziekenhuis in Amsterdam-Noord. Met hun motto ‘Zorg goed voor elkaar’ neemt de zorgverlener een persoonlijke, verbindende en ondernemende positie in. Hoe kun je dat beter uitdragen dan door je patiënten en zorgprofessionals voor je te laten spreken? 

Met het 35-jarige jubileum van de organisatie is het tijd voor een rebranding en een campagne waarin de verhalen van betrokkenen de rode draad vormen. Zij zijn met hun zorgverlener gefotografeerd op verschillende plekken in Amsterdam-Noord, wat de lokale campagne enorm versterkt.

“IK BESLIS
SAMEN MET
DE PATIËNT.”

Aanpak

Van propositie naar lokale campagnes

Ons campagneteam vertaalde de propositie door naar campagnes voor zowel patiënten als doorverwijzers. Interviews met patiënten en medewerkers vormen de basis van krachtige statements die de waarden van het ziekenhuis onderstrepen.

Met lokale targeting spreken we precies de juiste doelgroep aan. Via DOOH-uitingen – wat staat voor Digital Out of Home (digitale advertentieborden) – laten we het BovenIJ zien aan heel Amsterdam-Noord. Daarnaast draaien we ook lokale campagnes op social media.

Laat je inspireren door andere

sterke merken

hoe wil jij je merk versterken?(Vereist)

People Planet Profit.
People Planet Profit.
People Planet Profit.