Hello refill, bye bye waste!

Klant – Sophie Green

 

Vraag

80% van een schoonmaakproduct bestaat uit water. Het idee van het nieuwe duurzame en hervulbare schoonmaakmerk SophieGreen is een slimme eco-refill waarbij je zelf thuis water uit eigen kraan toevoegt. Zo bespaar je per refill één plastic fles. SophieGreen vroeg Branding A Better World mee te werken aan de merkpositionering en een campagneconcept te ontwikkelen voor de lancering van hun product.

 

Aanpak

We creëerden een lanceringscampagne rond het thema “Hallo refill, bye bye waste”, dat laat zien dat SophieGreen met haar unieke eco-refill concept niet alleen gaat voor een schoon huis, maar ook voor een schone wereld. Doel van de lanceringscampagne was het neerzetten en laden van het merk SophieGreen en de doelgroep bewust maken van het feit dat schoonmaken duurzamer kan. Met de slogan “Hallo refill, bye bye waste” wordt hallo gezegd tegen de nieuwe wereld van schoonmaken, de slimme schoonmaakrefill, en doei tegen alles wat niet meer nodig is, zoals plasticverspilling.

 

Impact

Een social media campagne met een bereik van ruim 200.000 mensen en 707.000
advertentieweergaven, en een influencer-campagne op Instagram met onder andere Victoria Koblenko met een bereik van ruim 250.000 mensen.

Benieuwd wat een lanceringscampagne voor jou kan doen?
Neem contact met ons op.

Key visuals

Influencer campagne

Facebook campagne

Influencer box


Contact
Ons