HEIJMANS GEEFT HUISVESTING TOEKOMSTVASTWAARDE

Klant – Heijmans

 

Vraag

Heijmans heeft veel kennis en expertise op het gebied van innovatieve duurzaamheid oplossingen, en een breed aanbod als integrale facilitaire dienstverlener. Alleen is niet iedereen daar voldoende van op de hoogte. Hoe positioneren we Heijmans als duurzame huisvesting partner en zorgen we dat het de bekendheid krijgt die het verdient? Met deze opdracht gingen we aan de slag.

 

Aanpak

Om dit kenbaar te maken, bedachten we een paraplu concept waarmee we een heel nieuw woord voor duurzaamheid introduceerden: ’toekomstvastwaarde’. Welk utiliteitsgebouw Heijmans ook bouwt, renoveert of beheert, ze voegen waarde toe. Voor gebruikers, voor het gebouw én voor de lange duur.  Toekomstvastwaarde, noemen wij dat.

 

Zo lieten we de doelgroep zien dat Heijmans huisvesting creëert die van nok tot nerf duurzaam is. Circulair gebouwd, CO2-neutraal en energie efficiënt. Huisvesting waar iedereen iets aan heeft. Vandaag en morgen. Dát is huisvesting met toekomstvastwaarde.

 

Impact

Een campagne bestaande uit een speciale campagne pagina, een manifest video, een communicatie uiting voor een stand op het Workplace Xperience event, klanten interviews, een informatieboekje, een gadget als gespreksstarter voor sales gesprekken, vier product leaflets en een sales presentatie.

 

Elk (campagne)middel legde uit hoe de diensten van Heijmans maximale gebruikers- én vastgoedwaarde aan een gebouw geven.

Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Neem contact met ons op.

Campagne video (productie: Magenta)

Product/Dienst leaflet & informatieboekje
Achterwand stand Workplace Xperience event
gadget 3d tkvw1
Gadget

Contact
Ons