We can help you with

Brand Impact Branding A Better World

✓ Brand purpose

✓ Brand experience

✓ Impact building

✓ Social significance

✓ CSR & sustainability

✓ CSR communicatie

Brand Campaign

✓ Advertising

✓ Media

✓ Creative services

✓ Sponsoring

✓ Events

✓ Online

Brand Content Pr Branding A Better World

✓ Contentstrategy

✓ Contentdevelopment

✓ Content management

✓ Videocontent

✓ Social Media

✓ PR

Brand Impact

 

Je merk centraal zetten in het oplossen van een relevant maatschappelijk of milieuprobleem, dat is wat Brand Impact doet. Vanuit de core business van jouw bedrijf gaan we kijken hoe we purpose kunnen verbinden aan concrete acties met impact. We zorgen dat je bijdraagt aan een betere wereld én de merkwaarde van je organisatie versterkt. Win-win-win noemen we dat.

 

Brand Campaign

 

Wil jij met jouw merk een bijdragen leveren aan een betere wereld? Maar wel op een manier die past bij het merk en geloofwaardig is? Daar helpen wij jou graag mee. Wij creëren oplossingen, inspirerende acties en campagnes die een positieve impact hebben. Op wie? Op de samenleving, leefomgeving, medewerkers en natuurlijk ook de business. Vraag ons naar meer info over Brand Campaign.

 

Brand Content/ PR

 

Je doelgroep bereiken met content die blijft hangen. En converteert. Maar hoe en waar bereik je hen het best? Wij helpen je met een contentstrategie, ontwikkelen contentlijnen en creëren content op de juiste kanalen. Of dit nu met hippe Insta Stories, traditionele persbenadering of een getargete LinkedIn campagne is: we bereiken jouw doelgroep en zorgen dat we -meetbaar- het gewenste resultaat bereiken.

– CINAR KUTLU –
Communicatieadviseur Gemeente Amsterdam

– BAS BROOKMAN –
Productmanager Novartis

– JACKLYNN GERRITSEN –
Brand Manager Margriet


Contact
Ons