Better World Impact

Wie we zijn

Branding A Better World is een creative impact agency met een missie: bouwen aan merken die een bijdrage willen leveren aan een betere wereld.

 

Wij geloven namelijk dat merken die relevant willen blijven ook dienen na te denken over hun rol in de wereld en zich kunnen inzetten voor iets wat werkelijk van betekenis is. Wij noemen dat Return On Society©. Hoe staat het met de Return On Society van jouw bedrijf of organisatie? Hoe zet jij je maatschappelijke betrokkenheid om in concrete acties?

 

Dit is precies waarbij Branding A Better World kan helpen. Al sinds 2010 helpen wij merken bij het nemen van hun maatschappelijke rol, op een manier die perfect bij het merk past en geloofwaardig is. En die meer oplevert dan alleen mooie cijfers. Voor iedereen. Dat noemen wij Return On Society©.

 

Zo wordt de oplossing die je inzet de campagne voor je merk. Vandaar ons credo: The solution is the campaign.

Wat we doen

We creëren als creative impact agency concrete oplossingen, inspirerende acties en verhalen die niet alleen een merk versterken, maar ook een positieve impact hebben. Op de samenleving, leefomgeving, medewerkers en ja natuurlijk, ook op de business. Vervolgens zorgen we dat die oplossing ook de aandacht krijgt die het verdient: de oplossing wordt zo de campagne. Zo wordt je Return on Society je Return to Society.

Hoe we dat doen

Met onze bewezen Return On Society methodiek werken we samen met onze klanten en brengen we goede, impactvolle initiatieven tot leven. Klein of groot, eenmalig of langdurig.

 

Vaak begint het met de wens voor een Corporate Responsibility, Sustainable Business- of Purpose Driven Marketing strategie. Prima, wij maken het concreet. Soms ligt er misschien al een geweldig initiatief. Top! Dan hoeven we alleen nog maar te zorgen dat niemand er meer omheen kan.

 

Nieuwsgierig wat jouw Return On Society© kan zijn?  Kom langs. We vertellen je graag meer.


Contact
Ons