Better World Impact

Het team achter Branding A Better World

Branding A Better World is een bureau met een missie: bouwen aan merken die een bijdrage willen leveren aan een betere wereld. Met merken die dat niet alleen willen zeggen, maar vooral ook willen doen. Dat noemen wij social impact brands. 

 

Wij geloven namelijk dat merken die relevant willen blijven ook dienen na te denken over hun rol in de wereld en zich kunnen inzetten voor iets wat werkelijk van betekenis is. Gelukkig geloven steeds meer merken dat ook. Maar hoe ze dit kunnen doen en waar ze moeten beginnen?

 

Dat is precies waar Branding A Better World bij helpt. Al sinds 2010. Samen zetten we de bereidheid om in concrete acties. Wij helpen merken bij het nemen van hun maatschappelijke rol, op een manier die perfect bij het merk past en geloofwaardig is. En die meer oplevert dan alleen mooie cijfers. Voor iedereen. 

 

Wij geloven dan ook niet dat een campagne altijd automatisch de oplossing is. Vaak is het juist andersom: de oplossing die je inzet wordt de campagne.

 

Vandaar ons credo: The solution is the campaign.

Wij gaan verder waar de meeste reclamebureau’s stoppen. Of misschien beginnen we wel eerder. We creëren als creative impact agency concrete oplossingen, inspirerende acties en verhalen die niet alleen een merk versterken, maar ook een positieve impact hebben. Op de samenleving, leefomgeving, medewerkers en ja natuurlijk, ook op de business. Vervolgens zorgen we dat die oplossing ook de aandacht krijgt die het verdient: de oplossing wordt zo de campagne.

Samen met onze klanten brengen we goede initiatieven tot leven. Soms begint het met alleen een wens: ‘Doe ons ook wat van die Corporate Responsibility, Sustainable Business of Purpose Driven Marketing alstublieft’. Of gewoon: ‘Wij willen ook iets goeds doen’. Prima, wij maken het concreet. Soms is er al een geweldig initiatief. Top! Dan hoeven we alleen nog maar te zorgen dat niemand er meer omheen kan. 

 

Nieuwsgierig? Kom langs. We vertellen je graag meer.

Services

Brand Impact Branding A Better World

✓ Brand purpose

✓ Brand experience

✓ Impact building

✓ Social significance

✓ CSR & sustainability

✓ CSR communicatie

Services - Brand Campaign

✓ Advertising

✓ Media

✓ Creative services

✓ Sponsoring

✓ Events

✓ Online

✓ Contentstrategy

✓ Contentdevelopment

✓ Content management

✓ Videocontent

✓ Social Media

✓ PR

Branding A Better World is partner van Klimaat Parade
Branding A Better World is winnaar van Dam Prijs - Duurzaamste Amsterdammer in het MKB stadsdeel Nieuw-West
Branding A Better World is winnaar van Esprix