Together we build impact and
create your succes story

Branding A Better World ontwikkelde en produceerde de campagne Amsterdam Aardgasvrij en vertaalde deze op een heldere manier door in een contentstrategie inclusief creatieve vertaling. Dit geeft ons als Gemeente Amsterdam het concrete overzicht dat we nodig hebben om op praktisch niveau onze doelgroep te betrekken en te motiveren. Ik ben blij verrast met de manier waarop ze het gehele traject hebben opgepakt: van een groot strategisch vraagstuk tot aan de creatie van prikkelende video’s voor social media.

 

– CINAR KUTLU –
Communicatieadviseur Gemeente Amsterdam 

Testimonial Gemeente Amsterdam
Novartis - Branding A Better World

Onze wens om positieve impact te creëren voor de patiënt vanuit de missie van ons bedrijf heeft BABW uitstekend vertaald naar een concrete campagne. Dit zien we terug in een goed doordacht concept en de juiste uitvoering.

 

– BAS BROOKMAN –
Productmanager Novartis

In de periode dat ik directeur was van de AVRO heeft BABW twee campagnes voor de AVRO en de NPO gedaan. Ik was superblij met de campagne voor het 90 jarig bestaan van de AVRO. Het was feest, maar we hadden vooral ook een boodschap te vertellen over kunst en dat kwam geweldig goed over. Smaakvol, gedurfd en doeltreffend. Alle reden om daarna te vragen of BABW een campagne
wilde ontwikkelen voor de NPO toen we wilden protesteren tegen de voorgenomen bezuinigingen. In ijltempo werd er opnieuw een geweldige campagne ontwikkeld, met oog voor alle gevoeligheden en voor alle partijen. Alle omroepen waren blij, een unicum in Hilversum!

 

– WILLEMIJN MAAS –
Directeur AVROTROS 

Beeld testimonial Branding A Better World - AVROTROS
Beeld Branding A Better World - Schiphol

BABW heeft mij bij Schiphol geweldig geholpen om de duurzaamheidsagenda te vertalen naar concrete zichtbare zaken op de luchthaven. Zij creëerden daarvoor de campagne check-in to sustainability. Daardoor ging een complexe materie opeens leven voor de passagiers maar ook voor de medewerkers. Abstract werd concreet en Schiphol stond daardoor op de kaart als onderneming die duurzaamheid niet alleen met de mond beleed maar ook vertaalde in concrete acties.

 

– PAUL LUIJTEN –
Directeur corporate affairs Schiphol


Contact
Ons