Together we build impact and
create your succes story

Novartis - Branding A Better World

Onze wens om positieve impact te creëren voor de patiënt vanuit de missie van ons bedrijf heeft BABW uitstekend vertaald naar een concrete campagne. Dit zien we terug in een goed doordacht concept en de juiste uitvoering. Met name de kritische blik en hun strategisch inzicht heeft ons geholpen met het doorhakken van knopen en het maken van keuzes. Dat heeft geresulteerd in een vernieuwend concept dat onze doelgroep ook echt meerwaarde biedt: een Brand Impact idee zoals zij dat noemen. Brand Impact levert ons een win-win-win situatie op: het verdiept ons merk, biedt steun aan onze doelgroep en maakt de wereld een stukje beter.

 

– BAS BROOKMAN –
Productmanager Novartis

In de periode dat ik directeur was van de AVRO heeft BABW twee campagnes voor de AVRO en de NPO gedaan. Ik was superblij met de campagne voor het 90 jarig bestaan van de AVRO. Het was feest, maar we hadden vooral ook een boodschap te vertellen over kunst en dat kwam geweldig goed over. Smaakvol, gedurfd en doeltreffend. Alle reden om daarna te vragen of BABW een campagne
wilde ontwikkelen voor de NPO toen we wilden protesteren tegen de voorgenomen bezuinigingen. In ijltempo werd er opnieuw een geweldige campagne ontwikkeld, met oog voor alle gevoeligheden en voor alle partijen. Alle omroepen waren blij, een unicum in Hilversum!

 

– WILLEMIJN MAAS –
Directeur AVROTROS 

Branding A Better World - AVROTROS
Branding A Better World - Schiphol

BABW heeft mij bij Schiphol geweldig geholpen om de duurzaamheidsagenda te vertalen naar concrete zichtbare zaken op de luchthaven. Zij creëerden daarvoor de campagne check-in to sustainability. Daardoor ging een complexe materie opeens leven voor de passagiers maar ook voor de medewerkers. Abstract werd concreet en Schiphol stond daardoor op de kaart als onderneming die duurzaamheid niet alleen met de mond beleed maar ook vertaalde in concrete acties.

 

– PAUL LUIJTEN –
Directeur corporate affairs Schiphol