Together we build impact and
create your succes story

Branding A Better World heeft ons enorm goed geholpen door met een Brand Social Impact campagne te werken aan onze merkpositionering. Met de Margriet Belbuddy’s hebben we aandacht geschonken aan het onderwerp ‘eenzaamheid onder jongvolwassenen’, waarbij we Margriet lezeressen de hele maand oktober hebben ingezet om een luisterend oor te bieden aan deze jongeren. Door de creativiteit én betrokkenheid van BABW hebben we samen een ontzettend bijzondere en maatschappelijke campagne weten neer te zetten voor Margriet. En daarmee ook écht iets in beweging gebracht.

 

– JACKLYNN GERRITSEN –
Brand manager Margriet

Beeld Testimonial SophieGreen Branding A Better World

Branding A Better World hielp ons bij de lancering van ons hervulbaar en natuurlijk schoonmaakproduct SophieGreen. Van de aangescherpte merkpositionering tot het campagneconcept en productie, het team heeft ons fantastisch bijgestaan in het gehele proces van de campagne. Als echt partners hebben we samen een prachtige en effectieve lanceringscampagne neergezet en zo een begin gemaakt met ons streven naar een betere wereld met minder plastic.

 

– ILJA SNOEK –
Founder & owner SophieGreen

Branding A Better World ontwikkelde en produceerde de campagne Amsterdam Aardgasvrij en vertaalde deze op een heldere manier door in een contentstrategie inclusief creatieve vertaling. Dit geeft ons als Gemeente Amsterdam het concrete overzicht dat we nodig hebben om op praktisch niveau onze doelgroep te betrekken en motiveren. Ik ben blij verrast met de manier waarop ze het gehele traject hebben opgepakt: van groot strategische vraagstuk tot aan de creatie van prikkelende video’s voor social media.

 

– CINAR KUTLU –
Communicatieadviseur Gemeente Amsterdam

Testimonial Gemeente Amsterdam
Novartis - Branding A Better World

Onze wens om positieve impact te creëren voor de patiënt vanuit de missie van ons bedrijf heeft BABW uitstekend vertaald naar een concrete campagne. Dit zien we terug in een goed doordacht concept en de juiste uitvoering. Met name de kritische blik en hun strategisch inzicht heeft ons geholpen met het doorhakken van knopen en het maken van keuzes. Dat heeft geresulteerd in een vernieuwend concept dat onze doelgroep ook echt meerwaarde biedt: een Brand Impact idee zoals zij dat noemen. Brand Impact levert ons een win-win-win situatie op: het verdiept ons merk, biedt steun aan onze doelgroep en maakt de wereld een stukje beter.

 

– BAS BROOKMAN –
Productmanager Novartis


Contact
Ons