Branding A Better… office!

Door Hannah Bonset op 12 dec, 2022

We zijn verhuisd! Sinds september zitten we in het gloednieuwe clubhuis van Equals Amsterdam. Hartje centrum, op de Raamgracht. Een feest om naar toe te gaan en te werken! Deze nieuwe kantoorruimte heeft alles wat we zoeken: genoeg ruimte, een inspirerende omgeving, heerlijke koffie en prachtige werk- en vergaderplekken.

 

Waarom we zijn verhuisd

Ook voor corona werkten wij al minstens één dag thuis. Ons motto is dan ook dat iedereen vanaf elke plek moet kunnen werken. De corona tijd heeft dit alleen maar versterkt, doordat we ontdekten dat we eigenlijk niet elke dag vanaf één vaste plek hoefden te werken. Deels remote, deels op locatie samenwerken is voor ons de ideale combinatie. Voor die twee dagen per week dat we wél samenkomen, zochten we nog een inspirerende plek. Voor de creativiteit wel zo belangrijk. Say no more: bij Equals kun je ideaal flexwerken!

 

Wie is Equals?

Equals zet zich in voor gelijkwaardigheid voor vrouwen in ondernemerschap en tech, en ondersteunt hen bij de groei en ontwikkeling in hun loopbaan. Regelmatig organiseren zij toffe events, lezingen en workshops in de oogverblindende zaal in hun clubhuis. Net Paradiso in het klein! 😉

 

Waar vind je ons?
Ons nieuwe adres is:


Raamgracht 6

1011 KK 

Amsterdam

 

 

Categorie: geen-onderdeel-van-een-categorie

Tags:

Geen reacties

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.


Contact
Ons